Het EK Veldrijden op 7 & 8 november 2020 is één van de grootste wielerevents in Nederland dit jaar. Vele duizenden wielerfanaten uit Nederland, België en andere landen komen naar Autotron Rosmalen in de gemeente ‘s-Hertogenbosch om hun wielerhelden aan het werk te zien en een fantastische dag vol inspiratie te beleven. 

5500
Bezoekers
5500
Bezoekers
1
TV Kijkers
Nederland
1
TV Kijkers
België

Wat gaat er boven een EK?

Het EK Veldrijden is verzekerd van enorme media-aandacht. Naar verwachting zullen in ieder geval de NOS, SPORZA en Eurosport de wedstrijden live uitzenden.  Het EK zal ook in andere Europese landen op tv worden uitgezonden. Dat kampioenschappen veldrijden veel belangstelling genieten blijkt wel uit de cijfers van het EK Veldrijden 2018 dat ook gehouden werd op het terrein van Autotron Rosmalen. Door de verwachte deelname van de internationale toppers in de verschillende categorieën gaat het een zinderend evenement worden, waarbij de Nederlandse en Belgische renners steeds meer concurrentie krijgen van toprenners uit andere Europese landen.

Wij zien dan ook enorm uit naar dit EK Veldrijden en hopen u als partner, exposant of VIP-gast te mogen verwelkomen.

Voor meer info; bel René Bergmans (tel. +31 642662557) of Piet van Katwijk (tel. +31 652553024) of stuur een e-mail naar profcycling@libema.nl.

VWS
's-Hertogenbosch
Provincie Noord-Brabant
Libema
knwu
Stichting GPB
Libema Profycling
Autrotron Rosmalen
Dierenbos
Ale cycling
Vittoria
AG
Willy Naessens Industriebouw - De Aannemer voor uw Project
Kieszon
Toyo Tires
Kärcher
Guifi