Bereikbaarheid & parkeren.

Opgelet: In verband met de COVID-19 richtlijnen is publiek helaas niet toegestaan. U kunt het EK volgen via onze social media kanalen of de tv-uitzending.

U komt per:
– Auto
– Openbaar vervoer
– Touringcar
– Fiets

Auto
Bezoekt u het EK Veldrijden bij Autotron in Rosmalen per auto, dan kunt u het beste gebruik maken van de officiële & gratis parkeerplaatsen van Autotron. Houd voor deze locaties het bezoekadres van Autotron aan.

Autotron
Graafsebaan 133
5240 AC Rosmalen

Bij hoge bezoekersaantallen zult u vanaf de snelweg naar een tweede parkeerplaats geleid worden. Volg dan de borden ‘P-veldrijden’ en niet uw navigatie of borden Autotron. Vanaf de tweede parking wordt u met een shuttlebus naar de locatie gebracht, wat slechts een paar minuten in beslag neemt.

A2 vanuit Utrecht
Volg de instructie richting ’s-Hertogenbosch. Houd bij Ring ’s-Hertogenbosch de verwijzing Oss/ Nijmegen aan. Je draait nu de A59 op richting Nijmegen. Neem na 4,2 kilometer de oprit Kruisstraat en ga bovenaan rechtsaf. Wanneer je deze weg volgt rij je het terrein van Autotron Rosmalen op.

A2 vanuit Eindhoven
Volg de instructie richting ’s-Hertogenbosch. Houd bij Ring ’s-Hertogenbosch de verwijzing Oss/ Nijmegen aan. Je draait nu de A59 op richting Nijmegen. Neem na 4,2 kilometer de oprit Kruisstraat en ga bovenaan rechtsaf. Wanneer je deze weg volgt rij je het terrein van Autotron Rosmalen op.

A2 vanuit Nijmegen

Volg de instructie richting ’s-Hertogenbosch op de A-59. Neem op de A-59 de afslag Kruisstraat en ga bovenaan linksaf. Wanneer je deze weg volgt rij je het terrein van Autotron Rosmalen op.

Openbaarvervoer (per bus)
Op station ‘s-Hertogenbosch kun je bus 90 richting Grave/Heesch nemen. Stap vervolgens uit bij halte Autotron. Het is vanaf deze halte ongeveer 1 kilometer lopen naar de ingang van Autotron Rosmalen.

Vanuit België
Vanuit België volg de instructies richting Eindhoven en dan richting ‘s-Hertogenbosch (Den Bosch). Houd op de ring van Den Bosch de richting Oss/Nijmegen aan. Je draait nu de A59 op richting Nijmegen. Neem na 4,2 kilometer de afrit Kruisstraat en ga bovenaan rechtsaf. Wanneer je deze weg volgt rij je het terrein van Autotron op.

LET OP! De shuttlebussen rijden na afloop van de wedstrijden tot 18:00 uur.

Minder validen kunnen te allen tijde afslag 50 richting Kruisstraat nemen en borden Autotron volgen richting de hoofdingang. Er zijn op het terrein, dicht bij de ingang, speciale parkeerplaatsen. Er is echter beperkte parkeerruimte voor minder validen. Heeft u een parkeerplaats nodig en bent u in het bezit van een geldige gehandicaptenparkeerkaart dan kunt u een mail sturen naar profcycling@libema.nl dan reserveren wij voor u een parkeerplaats.

Openbaar vervoer
Vanaf station ‘s-Hertogenbosch kunt u bus 90 richting Grave/Heesch nemen. Stap vervolgens uit bij halte Autotron. Het is vanaf deze halte ongeveer 1 kilometer lopen naar de ingang van Autotron Rosmalen.

Touringcars
Touringcars nemen vanaf de A59 afslag 50 richting Kruisstraat. Volg na de afslag de borden richting Autotron en vervolgens de borden ‘Touringcars’. Parkeren is gratis.

Fiets
Indien u uit de buurt van Autotron/Rosmalen komt raden wij u aan om op de fiets naar het EK Veldrijden te komen. Dit is ook goed om alvast in de juiste sfeer te komen. Vanaf de hoofdingang van Autotron volgt u de borden ‘Fietsenstalling’. Uiteraard is het parkeren van uw fiets geheel gratis.